Elektrische boiler 30 liter

Een elektrische boiler van 30 liter voor het produceren van warm water.

Warm douchen in elk huis

Een volle boiler levert na menging met koud water zo'n 76 liter warm water op. Dat is genoeg om 9 minuten lang heerlijk te douchen met een normale douchekop.

Diverse modellen

Bij Groene Hoed hebben we meerdere lijnen van Eldom boilers in het assortiment, zoals de "Favourite" en "Extra Life". De "Favourite" is ons standaardmodel, waarbij u kunt kiezen voor een model met of zonder digitale bediening. Daarnaast hebben wij modellen die extra energie zuinig zijn of beschikken over een dubbel warmte-element waarmee u het vermogen kunt halveren. Ideaal voor op een camping of boot.

Kenmerken van onze boilers:
  • Veilig: meervoudige beveiligingsmechanismes;
  • Lange levensduur door toepassing van zirkonium aan de emaillen coating;
  • Hoge isolatiewaarde van het vat, daardoor nagenoeg geen warmteverlies en minimaal stroomverbruik. Hierdoor hebben de boilers een energieklasse B of C, in tegenstelling tot veel grote Nederlandse merken die slechts beschikken over D;
  • Eenvoudige installatie met standaard aansluitingen. Weinig onderhoud.

Als Nederlandse importeur van Eldom zijn al onze boiler geschikt voor de Nederlandse markt en beschikken over een Nederlandse handleiding. De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar en daardoor binnen 2 werkdagen bij u in huis.

Welke boiler?

Vind u het lastig om de juiste keuze te selecteren. Bekijk onze pagina om te helpen met het selecteren van de beste boiler voor uw situatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »