Elektrische radiatoren

elektrische radiatoren - eldom wand convector

Wilt u een aangenaam warme woning met energiezuinige producten? Kies dan voor elektrische radiatoren van de Groene Hoed Duurzaam. Deze werken op basis van convectiewarmte. U heeft geen gasaansluiting nodig, een stopcontact is voldoende! 

Wat zijn elektrische radiatoren?

Elektrische radiatoren werken op basis van elektriciteit, niet op gas. De radiatoren van Groene Hoed Duurzaam werken op basis van convectiewarmte en zijn ook energiezuinig. Zo bespaart u flink wat geld en het is beter voor het milieu. Om compleet zelfvoorzienend te zijn kunt u zelfs de elektriciteit van zonnepanelen inzetten om de radiatoren te gebruiken. 

Hoge kwaliteit

Bij Groene Hoed Duurzaam hebben we producten van hoge kwaliteit. Wij leveren voornamelijk radiatoren van het merk Eldom. Als officiële importeur in Nederland bieden we deze radiatoren voor de beste prijs! 

Voordelen van elektrische radiatoren

De radiatoren zijn eenvoudig in een woning te plaatsen en nemen maar weinig ruimte in beslag. Ze produceren in een korte tijd vee lwarmte. Bovendien hoeft u er geen leidingen voor aan te leggen! Daarnaast zijn ze ook nog energiezuinig vanwege de themostaatfunctie en kunt u er een hoop geld mee besparen. 

Verschillende modellen

Groene Hoed Duurzaam biedt verschillende modellen, van diverse groottes en vermogen. Zo is er voor iedere ruimte een geschikte radiator! Sommige van onze modellen werken met een afstandsbediening. Anderen kunnen digitaal worden aangestuurd, waarbij de temperatuur heel precies kan worden ingesteld. 

Geschikt voor vele ruimtes

U kunt elektrische radiatoren gebruiken voor onder andere:

  • verschillende ruimtes in uw woning, zoals bijvoorbeeld een slaapkamer;
  • booster bij een trage (vloer) verwarming;
  • werkruimte in de schuur;
  • uw kantoor; 
  • een sportruimte; 
  • instellingen met meerdere ruimtes, zoals een ziekenhuis

Meer weten?

Wilt u meer weten over de werking van elektrische radiatoren? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.  

welk vermogen verwarming heb ik nodig

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »