Ventilator kachels

Ventilator kachels Groene Hoed Duurzaam

Voor iedere ruimte

Ventilator kachels zijn geschikt voor iedere ruimte in uw woning. Wilt u extra verwarming in bijvoorbeeld een badkamer of werkkamer? Met een ventilator kachel kunt u op een eenvoudige, betaalbare manier een ruimte verwarmen! In de zomer liever wat extra frisse lucht? Een ventilator kachel heeft ook een koude stand voor wat meer verkoeling!

Hoe werkt een ventilator kachel?

Een ventilator kachel werkt volledig elektrisch. U kunt direct na inschakeling genieten van de warmte die de kachel afgeeft. 

Hoge kwaliteit

Bij Groene Hoed Duurzaam leveren we producten van de merken DRL en Diplomat. Deze zijn van hoge kwaliteit en bieden we aan voor de beste prijzen! 

Plug- en play verwarming

Installatie van de kachel is eenvoudig: u bevestigt de ventilator kachel aan de muur. Daarna is het plug-and-play! U hoeft niets in te programmeren, maar kunt direct genieten van de koude of warme lucht. Sommige modellen beschikken over een afstandsbediening of thermostaat. 

Geschikt voor vele ruimtes

U kunt ventilator kachels gebruiken voor onder andere: verschillende ruimtes in uw woning; uw kantoor; een sportruimte; instellingen met meerdere ruimtes, zoals een ziekenhuis. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de werking van een ventilator kachel? Neem dan contact met ons op!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »