Vrijstaande houtkachel (evt. met CV-aansluiting)

Houtkachels van de Groene Hoed Duurzaam


Een vrijstaande houtkachel is een kachel op voetstuk of poten die vrij in de ruimte kan worden geplaatst. Dit in tegenstelling tot een inbouw haard.
Wij hebben diverse modellen die alzijdig zijn en modellen die juist erg geschikt zijn om als voorzetkachel tegen een muur in de woonkamer te plaatsen.

Grote range aan kachels

Wij bieden traditionele of moderne modellen. Van hoog tot laag vermogen. Bovendien hebben wij exemplaren met een emaillen laag of een kleur afwerking. Allen zorgen voor ze voor warmte en gezelligheid in de woonkamer.

Hoge kwaliteit

Onze kachels worden met grote zorg geselecteerd en komen van fabrikanten met meer dan 25 jaar ervaring aan de top van de Europese markt. De kachels zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan alle milieu-voorschriften.
Veel van onze modellen worden onder een andere naam voor een hogere prijs verkocht bij de luxe kachel leveranciers.

Voordelige houtkachels

Wij van de Groene Hoed leveren een breed assortiment aan houtkachels. Wij kopen ze direct in van de fabrikant en leveren ze bij u thuis af. Hiermee bespaart u veel kosten en worden onze kachels voor bijna iedereen bereikbaar. U betaald in feite een groothandelsprijs.


CV-houtkachel

Wij leveren ook houtkachels met een CV-aansluiting. Rondom de kachel zit een waterjas die in verbinding staat met uw CV-installatie. Door middel van een warmtewisselaar wordt zo het water van uw CV-installatie in de boiler verwarmt.

Hoeveel KW kachel heb ik nodig?

Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van de ruimte en de mate van isolatie. Of de ruimte in verbinding staat met andere ruimtes.. Voor een snelle indicatie kunt u de volgende vuistregel gebruiken om te bepalen hoeveel kubieke meter de kachel kan verwarmen.

Voor elke KW Goed geïsoleerde ruimte Redelijk geïsoleerde ruimte Slecht geïsoleerde ruimte
Aantal m3 20 m3 15 m3 10 m3

Levering

Wij leveren de houtkachels gelijk vanuit de fabrikant bij u thuis. Ze worden degelijk verpakt in een houten krat of beschermde pallet.

Stooktips

Bekijk onze pagina voor advies over efficiënt en verantwoord stoken.


Neemt u gerust
contact op als we u met vragen kunnen helpen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »