Mogelijke toeslagen voor de Bravo Leemverf wandafwerking

Bravo leemverf toeslagen

Lesando levert 5 toeslagen voor Bravo leemverf. Deze designeffecten zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Heeft u speciale wensen? Wij hebben diverse voorbeelden van mogelijkheden in de showroom van de Groene Hoed in Rotterdam. Hier kunnen we u helpen bij het selecteren van een toeslag materiaal dat zorgt voor het unieke interieur dat perfect bij u past.

Schaalhoeveelheid voor toevoeging

U past 1 eenheid toeslag toe per 1 kg BRAVO.
Door bewust te combineren met effecten en te spelen met de hoeveelheid van toevoeging kunnen interessante en zeer individuele oppervlakken worden gemaakt! Als u twijfelt, maakt u gewoon een test oppervlak en past naar wens aan.

Vraagt u zich af hoe u de toeslagen dient toe te passen? Bekijk onze instructiebladen over de verwerking.

Verschillende soort toeslagen

Furioso

Furioso is een effect dat BRAVO de korreligheid en de structuur van een rol- of borstelstuc geeft. De belangrijkste component is sneeuwwit marmer-structuurzand.

Toeslagmateriaal Furioso

Het Furioso toeslag materiaal

Furioso XS 

Voorbeeld van toegepast Furioso toeslagmateriaal in formaat XS

Bosco

Bosco toeslagmateriaal

Het Bosco toeslag materiaal

Bosco XS

Voorbeeld van toegepast Bosco toeslagmateriaal in formaat XS

Bosco XSS

Voorbeeld van toegepast Bosco toeslagmateriaal in formaat XSS

Marisco

Marisco toeslagmateriaal

Het Marisco toeslag materiaal

Marisco XS

Voorbeeld van toegepast Marisco toeslagmateriaal in formaat XS

Mica Cuprica

Mica Cuprica

Het Mica Cuprica toeslag materiaal

Mica Curprica XS

Voorbeeld van toegepast Micra Cuprica toeslagmateriaal in formaat X

Fibra

Fibra toeslagmateriaal

Het Fibra toeslag materiaal

Mica Curprica XS

Voorbeeld van toegepast Fibra toeslagmateriaal in formaat XS

Fibra XSS

Voorbeeld van toegepast Fibra toeslagmateriaal in formaat XSS


Mogelijke toeslagen voor de Bravo Leemverf wandafwerking
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »