Panasonic Split unit airco inverter UE9-RKE 2.5kw

Een single split inverter airco-warmtepomp die zowel kan verwarmen als koelen. Met een vermogen van 2,5 kW ideaal voor kleine ruimtes en appartementen.
Artikelnummer:
SUAP9
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Levertijd:
5 dagen
product-banner
€689,00
Incl. btw
Zomerse hitte of winterse kou. Voor de één kan het niet warm genoeg, voor een ander is het blazen en puffen zodra het kwik stijgt. Met deze handige inverter airco slaat u twee vliegen in één klap.
Een inverter airco is een compacte wamtepomp-airconditioning die een ruimte zowel kan verwarmen als koelen. De verwarming of koeling gaat op basis van ingeblazen lucht en is erg energiezuinig.

Deze airco is een 2.5 kilowatt sterke wandairco van Panasonic. Hij heeft een nominaal koelend vermogen van 2.5 kW bij een verbruik van 0,72 kW. Hiermee heeft deze effciente wandairco energielabel A+. De Panasonic aircos staan bekend om hun uiterst stille werking. Deze KIT-UE9-QKE is bij standaard gebruik al zeer stil, maar is ook nog eens voorzien van een 22 dB superstille modus, voor bijvoorbeeld 's nachts. Het warmtepompprincipe maakt de airco een energiezuininge verwarming, die met een opgenomen vermogen 860 Watt nominaal 2700 Watt verwarmingscapaciteit heeft.

Deze Single Split Inverter Airco is ideaal om kleine ruimtes, een hal, kantoor, appartementen, een winkel of bijvoorbeeld stacaravans te verwarmen. Zijn stijlvolle uiterlijk zorgt dat hij past in een modern interieur.
Betrouwbare hoogwaardige verwarming en koeling voor een goede prijs.

  • Erg stil
  • Kan goed koelen of verwarmen
  • Hoge COP oftewel lage energiekosten

2 in 1 oplossing

Een geweldige oplossing voor het koelen van de hitte binnenshuis of het verwarmen van een ruimte. Verhoog uw comfort. Geen koude voeten meer, of vele kleding lagen.
De binnen unit heeft uitstekende verdeling van de luchtstroom naar elke hoek van de kamer. Zo heeft u voldoende warmte in de koude dagen of werkt u de hitte weg in de zomer.

Energiezuinig

Niet voor niets heeft deze inverter airco een A+ energielabel. Hij is vele malen zuiniger dan andere elektrische verwarming omdat hij warmte of koelte uit de buitenlucht onttrekt. De airco compressor converteert deze energie in warmte. De airco gebruikt hiervoor elektriciteit die met zonne-energie kan worden opgewekt.  Zo heeft u een uiterst efficiënte verwarming die alleen gebruik maakt van hernieuwbare energie.

Inverter

Conventionele airconditioners werken op constant vermogen totdat de gewenste temperatuur wordt  bereikt en schakelen zich dan uit.  De compressor loopt altijd op volle kracht. Daarom verbruiken conventionele systemen meer elektriciteit dan de Inverters. Inverter airconditioners kunnen het vermogen van de compressor aanpassen aan de situatie. Door dit aanpassen aan de situatie,  wordt het gewenste temperatuurniveau geleidelijk bereikt waardoor het apparaat veel efficiënter omgaat met zijn energieverbruik, en u niet verrast wordt door een sterke stoot koude of warme lucht in uw gezicht. Tevens is de inverter airco hierdoor beduidend stiller.

Inverter airco warmtepomp voor koelen of verwarmen 

Bediening

U kunt de inverter bedienen via de afstandsbediening. De verwarming beschikt over een functie zodat hij vanaf de start meteen warmte lucht in blaast (in plaats van eerst koude lucht tot hij voldoende warm is).

Plaatsing

De binnenunit hangt u aan de muur waar hij gunstig de lucht in de ruimte kan verdelen. Deze dient u te verbinden met een buitenunit. De plaatsing hiervan is te vergelijken met een airco-buitenunit. Voor installatie is een installateur met STEK-certificatie nodig.
De buitenunit is voorgevuld voor een lengte van 7,5 meter. Als extra vulling is 20 gram/meter nodig van koudemiddel R410A.

Let op, de  verbindingsslang van de airco naar binnenunit is niet inbegrepen.  Deze kunt u rechtsboven in het menu meebestellen.
 

Functies

  • Temperatuur instelling d.m.v. thermostaat
  • Uitgestelde start
  • Autostart
  • Ontvochtigingsfunctie
  • 24 uur timer
 

Technische specificaties


Type Panasonic Split airco KIT-CU-UE9-RKE
Koelcapaciteit:
2,5 (0,85~3,0) kW
Verwarmingscapaciteit: 3,3 (0,80~4,1) kW
S.E.E.R. (koelen:  5.60
S.C.O.P. (verwarmen):
3.80
Regeling: Infrarood afstandbediening
Energielabel: A+


Elektrische gegevens:

Voeding: 220 Volt / 50 Hz
Opgenomen vermogen per set (koel/verw) [kW]: 0,720 (0,250 - 1,020) / 0,860 (0,195 - 1,180) kW
Afzekerwaarde: 16 Amp.


Koeltechnische gegevens

Koelleiding diameters: 1/4" x 3/8" Inch
Min. / Max. leidinglengte (binnen- en buitenunit: 3 - 15 meter
Maximaal hoogteverschil (binnen / buiten): 15 meter
Koudemiddel: R410A
Voorgevuld: Standaard voorgevuld tot 7,5 meter
Extra vulling: Extra vulling koudemiddel 20 gram/meter 


Binnenunit:

Type binnenunit: CS-UE9RKE
Luchtvolume binnenunit (m³/uur): 702 / 768 m³/uur
Geluidsniveau (koelen / verwarmen): 22 / 41 dB(A) (laag/hoog)
Afmetingen binnenunit (H x B x D): 290 x 870 x 214 mm
Gewicht binnenunit: 9,0 kg
Condensafvoer aansluiting: ø 16 mm


Buitenunit:

Type buitenunit: CU-UE9RKE
Geluidsniveau buitenunit (koelen / verwarmen): 47 / 48 dB(A)
Buitenunit afmetingen (H x B x D) 542 x 780 x 289 mm
Gewicht buitenunit 31,0 kg


Als u meer vragen heeft over deze inverter airco-verwarming, neem dan contact met ons op via info@groenehoedduurzaam.nl

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »