Terug

DRL products Aurora Folio Wit Badkamerverwarming

5 dagen

 • Leverbaar

Een doseerbare convector verwarming (1kW/1.8 kW) met praktische handdoekbeugel , speciaal voor de badkamer, uit de DRL Aurora reeks.

€ 135,-

 • Gratis verzenden tot 31 kg Tooltip Pallets vanaf 31kg versturen kost €50,-.
 • Voorraadhoudend, dus meeste artikelen snel in huis.
 • Hoge prijs-kwaliteit verhouding
 • Persoonlijke support en hoge service
Placeholder 9,3

300+ Beoordelingen

“Waardering door onze klanten”

Product omschrijving

DRL products Aurora Folio Wit Badkamerverwarming

E-Comfort DRL Aurora Folio Wit Badkamerverwarming

Het grootste voordeel waarom veel mensen een elektrische Fan Heater aanschaffen is omdat deze snel veel warmte afgeeft in de ruimte. Vooral wanneer mensen relatief kort in de badkamer zijn en een standaard verwarming de ruimte niet zo snel kan opwarmen. Met de DRL Aurora Bathroom Fan Heaters maakt u uw badkamer snel en gerieflijk warm!

De Aurora Folio Wit is het midden model in de DRL Aurora reeks. Hij biedt een goed uitgangspunt als u extra functionaliteit wilt, maar u toch aan een budget wilt houden.

Deze Fan Heater is uitgevoerd met een ruimtethermostaat en controlelampje waarmee snel en nauwkeurig het warmtecomfort in de ruimte bepaald kan worden. Met de thermostaatdraaiknop aan de linker zijkant is de Fan Heater zeer eenvoudig direct in of uit te schakelen. Het verwarmings paneel beschikt over een reguleerbaar verwarmingsvermogen van 1kW/1.8 kW, en is speciaal voor de badkamer ontworpen.

De Aurora Folio Wit is standaard uitgevoerd met een handdoekbeugel.
Aangezien hij aan de muur bevestigd wordt staat hij nooit in de weg, en is het een mooie aanvulling van de badkamer. Het is perfect voor het dagelijks gebruik voor de voorziening van voldoende warmte tijdens koude en natte dagen.

Comfortabele handdoekenbeugel

De verwarming beschikt over een praktische vaste licht grijze handdoekbeugel met 4 handdoekhaakjes. U kunt de handdoeken aan de beugel laten drogen, zodat ze weer vers en warm op u wachten voor het volgende gebruik.
Uiteraard is de beugel ook voor andere mogelijkheden geschikt. Wat dacht u van een natte broek die net uit de regen komt? Of dat shirt uit de was dat snel droog moet voor dat etentje? Allemaal geen probleem voor de Aurora!

Verschillende uitvoeringen

Voor de meest economische Fan Heater is de basis uitvoering, de Aurora Mir TH Wit  een goede oplossing. Wenst u een besparende timer op het basis model, dan komen we bij de Aurora Mir TH 60 Wit uit. Uitgebreidere modellen zijn de Aurora Touch Wit (aanwezigheid-sensor, open-raam-sensor en een klok-dag- en weekprogramma) en de Aurora Touch Visio (al het voorafgaande, plus spiegel).

Doseerbare warmte

U schakelt de Fan Heater in met de thermostaatknop, bij een vermogen van 1000 Watt. Door eventueel aan de timer-knop te draaien werkt de Fan Heater, gedurende de ingestelde tijd, bij een vermogen van 1800 Watt en zorgt voor een snellere verwarming van de ruimte. Nadat de ingestelde tijd voorbij is zorgt het apparaat weer bij een vermogen van 1000 Watt voor handhaving van de ingestelde omgevingstemperatuur.

Aurora Folio Wit

Stijlvolle look

De verwarming heeft een modern, strak uiterlijk dat zich zonder moeite naar uw badkamer schikt. Zijn witte kleur is neutraal, wat zich makkelijk laat combineren met de meeste badkamers. De licht grijze handdoekbeugel geeft een stijlvol accent aan de verwarming.

Hoge kwaliteit

Wij bieden kwaliteits elektrische verwarming van DRL. Deze fabrikant staat bekend om:

 • Een hoge kwaliteit en een lang leven
 • Alle noodzakelijke veiligheidstoepassingen
 • Doseerbare comfortabele warmte

Technische kenmerken

De Aurora Folio Wit is stekker- en gebruiksklaar en na de eenvoudige montage kunt u binnen een paar minuten genieten van de snelle warmte die deze Fan Heater verspreidt.

 • Montage aan de muur;
 • Hoogte: 49,5 cm
 • Breedte: 29,5 cm
 • Diepte: 11,5 cm
 • Afgifte: 1000 Watt/1800 Watt
 • Aansluiting: 230 Volt
 • Standaard: CE keur, IP 24, dubbele isolatie, vorstvrij beveiliging, schone lucht filter, controlelampje
 • Bediening: draaiknop thermostaat en draaiknop timer linker-zijkant
 • Kleur: wit, lichtgrijze handdoekbeugel
 • Uitvoering: thermostaat, timer, vaste lichtgrijze handdoekbeugel met 4 ophanghaakjes
 • Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie op elektrische componenten
 • Lengte snoer: 1,20 meter inclusief gemonteerde stekker


Aarzel niet om meer informatie te krijgen over beschikbaarheid van de verwarming via info@groenehoedduurzaam.nl

Breng comfort in de badkamer.

Verzend informatie

Verzend informatie

Gratis verzending tot 31 kg met PostNL. Bij 32 of meer kg schakelen we pallet-transport of een koerier in. Hiervoor vragen wij €50,00. Inspecteert u na ontvangst of alles in goede staat is aangekomen.

Meer informatie

Na verzending krijgt u een e-mail met een indicatie van levering. Bij pallets is helaas geen tijdvak-indicatie mogelijk. Nadat u een bestelling heeft gemaakt, ontvangt u de aankoopfactuur als pdf bijlage in de mail met de orderbevestiging.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Aurora Folio Wit Badkamerverwarming

Aurora Folio Wit Badkamerverwarming

€ 135,-