Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Muurverf met keramisch filter voor betere energieprestaties en vochtregulatie

ThermoShield muurverf met keramisch filter heeft een positieve invloed op de temperatuur -en vochtregulering, lichtreflectie en de akoestiek. Gecertificeerd milieuvriendelijk. Verhoogd de leefcomfort, voorkomt schimmel en verlaagd energiekosten.

Filters

Muurverf met keramisch filter voor betere energieprestaties en vochtregulatie

Het keramische filter van ThermoShield muurverf is een zeer effectieve afwerking van binnenwanden en plafonds. Het heeft een positieve invloed op bepalende factoren in ons binnenklimaat zoals temperatuur, vocht, licht en akoestiek. Het keramische filter is ultra dun, robuust, flexibel en leverbaar in alle mogelijke kleuren.

De filtertechnologie is uniek en laat zich eenvoudig als een muurverf aanbrengen. Na droging blijft er een keramisch ‘net’ over: het keramische filter. Het houdt de temperaturen behaaglijk, handhaaft de relatieve luchtvochtigheid op een comfortabel niveau, geeft helderheid en heeft een dempende invloed op galm. Daarnaast is het – vanwege het nagenoeg ontbreken van oplosmiddelen – ook zeer geschikt voor mensen met allergieën. En ‘last but not least’ ThermoShield behoort tot de meest duurzame producten op de markt en dat is goed voor ons klimaat.
Klinkt een vloeibaar filter u overigens vreemd in de oren? Niet als u bedenkt dat alle zonnebrandartikelen flinterdunne, vloeibare UV-filters bezitten.

Voor de gewone binnen muren hebben we de Thermoshield  Interieur. Voor vochtige ruimtes zoals badkamers hebben we de Thermoshield Vital. Deze is schimmelwerend.

Energiekosten omlaag

De producten van ThermoShield voor binnen verlagen de energiekosten met ca. 10% en verbeteren het binnenklimaat.

Wanneer ThermoShield op de binnenwand of plafond is aangebracht, ontstaat de volgende werking:

  • ’s zomers: bij een open raam neemt het keramische filter vocht op uit de binnenkomende, warme buitenlucht, welke vervolgens verdampt. Daardoor ontstaat verdampingskoelte welke de temperatuur in het interieur verlaagt.
  • ’s winters: het keramische filter reflecteert warmtestraling in grote mate (30-50%), waardoor de warmte in het interieur blijft en niet door de wand verdwijnt. Koude muren voelen na behandeling met ThermoShield minder koud aan en warmtebruggen met de kans op condensatie (lees: schimmelvorming) worden geminimaliseerd. Er ontstaat bovendien een gelijkmatige warmteverdeling in het interieur met minder temperatuurverschillen, waardoor een geringere werveling van de interieurlucht ontstaat; weg met die koude tochtstroom!

Het ThermoShield keramische filter is zodanig geregeld dat de relatieve luchtvochtigheid rond de 55% schommelt: niet te vochtig en niet te droog.

Comfort verbeteren en stookkosten verlagen met gemiddeld 10%. Energie besparen was nog nooit zo prettig en eenvoudig!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur