Terug

Eco+ 25 kW, 400 Volt, zwembad warmtepomp

5 dagen

 • Leverbaar

Een uiterst efficiënte en stille warmtepomp voor uw zwembad met een vermogen van 25 kW, en een 400 Volt aansluiting. Geschikt voor een zwembad van 75-120 m3.

€ 5.250,-

Zet op verlanglijst

 • Gratis verzenden tot 31 kg Tooltip Pallets vanaf 31kg versturen kost €50,-.
 • Voorraadhoudend, dus meeste artikelen snel in huis.
 • Hoge prijs-kwaliteit verhouding
 • Persoonlijke support en hoge service
Placeholder 9,3

350+ Beoordelingen

“Waardering door onze klanten”

Product omschrijving

Eco+ 25 kW, 400 Volt, zwembad warmtepomp

Stressvolle dag, druk druk druk. Dan ziet u de zon in het water glinsteren. Plons, heerlijk dat warme zwembad in, en de zorgen glijden van u af.

Om het zwembad warm te krijgen kost normaal gesproken behoorlijk wat energie. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor!

Met een Eco+ zwembad warmtepomp kunt u flink besparen op de verwarmingskosten van het water. Ze hebben een uitstekende energie prestatie (COP), zijn erg geluidsstil, en staan er om bekend dat ze weinig storingen hebben.

Het is een betrouwbare, efficiënte en betaalbare oplossing voor het verwarmen van zwembaden (inclusief buitenbaden). Hij is ideaal voor huiselijke zwembaden tijdens het 'zomerseizoen' van april tot september, wanneer de buitentemperatuur meestal hoger is.

Energieprestatie

De warmtepomp is uitgerust met HP-BOOSTER technologie. Zo kunt u  uw gewenste watertemperatuur handhaven, terwijl de warmtepomp op de meest efficiënte manier verwarmt.
De technologie verhoogt de algemene prestaties van de warmtepomp en zorgt voor een COP tot 5.0 (luchttemperatuur 15°C / watertemperatuur 26°C / luchtvochtigheid 70%), conform de Europese norm en DTP N010 (FPP). De Topline Eco+ maakt het mogelijk de toevoer van het koelmiddel zeer precies en flexibel aan te passen  aan de buitentemperatuur. Dit tot 10x efficiënter dan bij een thermostatisch expansieventiel, waardoor de COP gemiddeld 20% hoger ligt.

Superstil 

Deze ECO zwembad verwarming is 3 keer stiller dan een conventionele warmtepomp. Dit dankzij de compressor die  volledig is geïsoleerd en de toepassing van een ventilator die stil werkt.

Esthetisch ontwerp: eenvoudig en minimalistisch

Deze pomp komt met een compact en elegant design dat zich voegt naar uw tuin en zwembad. De strakke vormgeving is eenvoudig en minimalistisch. Alle bevestigingspunten zijn weggewerkt. Hij beschikt over een verborgen voet voor stabiliteit.
De warmtepomp is gemaakt van een duurzame kunststof kast welke bestand is tegen corrosie.
De warmtewisselaar is gemaakt van titanium, een stabiel en niet-reactief materiaal dat geschikt is voor waterbehandeling door zoutelektrolyse.

Eigenschappen:

 • Zeer stil.
  Geïsoleerde compressor en ventilator.
  Tot wel 3 keer stiller dan een gemiddelde warmtepomp.
 • Strak en corrosiebestendig design.
 • Verwarmingprioriteit; dit betekent dat de circulatiepomp wordt geactiveerd wanneer de watertemperatuur moet worden verhoogd.
 • HP-booster technologie is de meest efficiënte technologie om uw zwembad te verwarmen.
 • Boven 0 °C bediening.
 • Modern en milieuvriendelijk R410a koelmiddel.
 • Ontdooiing met warm gas.
 • Intelligente LED- controller.
 • Titanium warmtewisselaar, geschikt voor zoutelektrolyse.
 • Lassen zijn uitgevoerd met zilver.

Installatie

De pomp wordt idealiter buiten geïnstalleerd en, zoals bij elke warmtepomp, moet u zorgen dat het apparaat altijd over voldoende luchtstroom kan beschikken.

Deze warmtepompen zijn heel eenvoudig zelf te installeren. Het is eigenlijk plug & play, zo simpel is het. De meeste klanten raadplegen de meegeleverde handleiding niet eens omdat alles zichzelf uitwijst. Mocht u toch liever de warmtepomp door iemand laten plaatsen, neem dan contact met ons op.

Bij deze warmtepomp is het mogelijk om het display elders te plaatsen wanneer u de warmtepomp op een moeilijk te bereiken plek (bijvoorbeeld het dak) plaatst. Onderstaande afbeelding geeft een impressie van dit systeem.

installatie eco+

Technische specificaties Eco+ 17,5 kW

Prestatie bij 26 graden lucht - 26 graden water, 80% luchtvochtigheid

Vermogen in kW 25
C.O.P. 6.92

Prestatie bij 15 graden lucht - 26 graden water,  70% luchtvochtigheidermogen in kW

Vermogen in kW 16.0
C.O.P. 4.51


Algemeen
rmo

Nominaal vermogen (kW) 3.5
Voeding: 400V
Nominale stroom (A) 5.5
Aanbevolen zwembadvolume 75-120 m3
Aanbevolen debiet in m3/h 7-9
Geluidsniveau op 10m db(A) 41.9
Warmtewisselaar Titanium
Water aansluiting 50 mm
Afmetingen: 961 x 391 x 958 mm

 

Aarzel niet om meer informatie te krijgen over beschikbaarheid van de warmtepomp via info@groenehoedduurzaam.nl

Breng comfort om uw huis en beleef een aangename sfeer tijdens de zomermaanden.

Verzend informatie

Verzend informatie

Gratis verzending tot 31 kg met PostNL. Vanaf 31 kg schakelen we pallet-transport of een koerier in. Hiervoor vragen wij €50,00. Inspecteert u na ontvangst of alles in goede staat is aangekomen.

Meer informatie

Na verzending krijgt u een e-mail met een indicatie van levering. Bij pallets is helaas geen tijdvak-indicatie mogelijk. Nadat u een bestelling heeft gemaakt, ontvangt u de aankoopfactuur als pdf bijlage in de mail met de orderbevestiging.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Eco+ 25 kW, 400 Volt, zwembad warmtepomp

Eco+ 25 kW, 400 Volt, zwembad warmtepomp

€ 5.250,-