Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Bewateringssysteem voor uw groene wand

Een uniek bewateringssysteem voor uw groene wand systemen. Slim en efficiënt. Minder onderhoud en waterverbruik voor uw Minigarden.

Filters

Bewateringssysteem voor uw groene wand

Minigarden irrigatiesysteem

Gepatenteerd irrigatiesysteem

Voor de duurzaamheid van de planten op lange termijn is juiste bewatering zeer belangrijk. Normaal gesproken kan het lastig zijn de water balans mooi in evenwicht te houden. Wij maken het u graag makkelijk. Daarom werd voor het Minigarden systeem een innovatief mechanisme van zwaartekracht drainage ontwikkeld. Dat mechanisme zorgt ervoor dat al het overtollige irrigatiewater afgevoerd wordt naar de bodemplaat.

Iedere module heeft een kegelvormige structuur. Onder in de kegels bevinden zich kleine roosters, die het overtollige water door laten, terwijl het substraat keurig op zijn plaats blijft. Dit water wordt vervolgens via de plaat onder de module verder naar de bodemplaat afgevoerd.
Tevens bevat het een op maat gemaakt irrigatiesysteem dat aangesloten kan worden op een drukspuit voor een eenvoudige en gelijkmatige bewatering van uw plantenwand. Voor nog meer gemak sluit u het aan op een watertimer of waterpomp, zodat de bewatering volledig automatisch gaat.
Zo heeft u altijd het perfecte vochtgehalte voor uw planten!

Wilt u dat uw planten nog meer genieten? Dan kunt u eenvoudig een meststof doseerpomp in het systeem opnemen. Dan hebben uw planten naast een optimale bewatering tevens uitstekende voeding.
Dankzij de samenwerking van deze twee systemen heeft uw Minigarden de mogelijkheid om de beste natuureigen grond en vochtcondities na te bootsen, voor een optimale groei.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies