Terug

Ontwerp slimme meterkast

 • Ontwerp slimme meterkast

4-5 dagen

 • Leverbaar

Maatwerk ontwerp van een slimme meterkast en benodigde componenten voor een efficiënt energie beheer en beperking van de benodigde groepen.

250,-

Zet op verlanglijst

 • Gratis verzenden tot 31 kg TooltipPallets vanaf 31kg versturen kost €50,-.
 • Voorraadhoudend, dus meeste artikelen snel in huis.
 • Hoge prijs-kwaliteit verhouding
 • Persoonlijke support en hoge service
Placeholder9,3

500+ Beoordelingen

“Waardering door onze klanten”

Productomschrijving

Ontwerp slimme meterkast

Met de komst van energie zuinige huizen en zelf opgewekte energie is ook de vraag toegenomen naar meer intelligentie in de meterkast.
 
Dit is in Nederland een sterk achtergebleven gebied, wat er slim is aan een slimme meter voor de consument hebben wij nog steeds niet weten te ondekken.
 
Dan is er ook nog een extra complicatie, het sterk progressieve capaciteitstarief dat de netwerkbeheerders in rekening brengen bij aansluitwaarden boven de 3 x 25 Ampère.
 
De problemen doen zich voor als er meerdere zware gebruikers zijn zoals elektrisch verwarmen en/of warm tapwater maken met doorstroomverwarmers en boilers. De som van deze gebruikers komt dan vaak boven de 25 Ampère hoofdzekering met gevolg dat deze er uit zal klappen en dat u de netbeheerder moet vragen om deze te vervangen.
 
De regel die norm NEN1010 voorstaat middels zekeringwaarde selectiviteit is sterk achterhaald, er zijn nu betere methoden door belasting te detecteren en logisch elektriciteitsgroepen voorrang te geven. 
 
Als specialist in elektrisch verwarmen met boilers en doorstroomverwarmers kunnen wij voor u een goed ontwerp maken om binnen de grenzen van het laagste capaciteitstarief van 3 x 25 Ampère toch zo veel mogelijk te realiseren.
 
Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.
 
Wij hebben het volgende van u nodig om een ontwerp te maken.
 
Een lijst van elektrische apparaten zwaarder dan 100 watt en van elk apparaat:
 1. het opgenomen vermogen
 2. of ze de eigenschap hebben om door te werken na afschakelen, denk aan klokjes etc
 3. welke apparaten u voorkeur wilt geven

Verzend informatie

Verzend informatie

Gratis verzending tot 31 kg met PostNL. Vanaf 31 kg schakelen we pallet-transport of een koerier in. Hiervoor vragen wij €50,00. Inspecteert u na ontvangst of alles in goede staat is aangekomen.

Meer informatie

Na verzending krijgt u een e-mail met een indicatie van levering. Bij pallets is helaas geen tijdvak-indicatie mogelijk. Nadat u een bestelling heeft gemaakt, ontvangt u de aankoopfactuur als pdf bijlage in de mail met de orderbevestiging.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Ontwerp slimme meterkast

  Ontwerp slimme meterkast

  250,-

  Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
  Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies