Plospan Bio-Energy zakgoed 78x10kg “bruin” A1

Bruine bio-energie houtpellets van Plospan voor pelletkachels. Een topkwaliteit Nederlandse pellet met certificaat EN A1 plus, gemaakt uit houtschaafsel.
Artikelnummer:
Plospan-Bruin
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Levertijd:
5 dagen
product-banner
€275,00
Incl. btw

Dit bedraagt een pallet met 78 zakken van 10 kg Plospan Bio-Energy zakgoed “bruin” A1.

De pallet is verpakt in een waterdichte hoes die geschikt is voor buitenopslag.

Plospan houtpellets “bruin” zijn gemaakt van 70% loofhout en 30% naaldhout, wat resulteert in een rustig vlambeeld en hoog rendement.

Voor een optimale verbranding dient de pelletkachel te worden ingesteld op dit type houtpellets. Meestal betekent dit dat er een lagere pellettoevoer met een hogere luchttoevoer nodig is.

De verkoopprijs is inclusief transport binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Hoge energiewaarde

De Plospan pellets onderscheiden zich van andere houtpellets door hun hoge energetische waarde.  1 kg Plospan Bio-houtpellets komt overeen met 18.5 MJ aan energie.

Waar komen de pellets vandaan

De pellets worden lokaal door een Nederlandse producent gemaakt van houtzaagsel afkomstig uit Europa. Dit is in principe een afvalproduct dat wordt ge-upcycled tot een pellet.

 


 

Certificering:

Plospan heeft als enige in Nederland drie certificaten. ENPlusA1 en DINplus als kwaliteitszegel en als duurzaamheidscertificaat NTA8080. Dat wil zeggen dat u als consument gegarandeerd bent van een kwalitatief hoogwaardige houtpellet die daarnaast ook duurzaam is voor de omgeving. 
Met deze certificeringen tonen ze aan dat doorlopend de gehele procesketen, beginnend met de grondstof en de productie tot en met de aflevering van het product, op gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid wordt getoetst. 
Bovendien wordt in de fabriek voor het produceren van de pellets veel gebruik gemaakt van zonne-energie.

Levering

De zakken worden op een pallet bij u thuis afgeleverd. Deze kosten zijn al in de prijs opgenomen (uitgezonderd de Waddeneilanden).

Aanbevolen voor onze K-stove pelletkachels

Het beste resultaat met uw K-Stove pelletkachel wordt behaald bij constant gebruik van EN–A1plus gecertificeerde pellets. Met het gebruik van deze pellets is tevens de garantie gewaarborgd!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »