Terug

TONZON Radiatorfolie

 • Radiatorfolie
 • Radiatorfolie
 • Radiatorfolie

2 dagen

 • Leverbaar

Deze radiator folie zorgt ervoor dat de warmte afgifte naar de muur vermindert. Zo lekt minder warmte weg en bespaart u energie.

20,-

Zet op verlanglijst

 • Gratis verzenden tot 31 kg TooltipPallets vanaf 31kg versturen kost €50,-.
 • Voorraadhoudend, dus meeste artikelen snel in huis.
 • Hoge prijs-kwaliteit verhouding
 • Persoonlijke support en hoge service
Placeholder9,3

500+ Beoordelingen

“Waardering door onze klanten”

Productomschrijving

TONZON Radiatorfolie

Via de muren achter uw radiatoren gaat een hoop warmte verloren. Tonzon radiatorfolie zorgt ervoor dat de warmte afgifte naar de muur met maar liefst 96% vermindert. Uw huis wordt daardoor veel efficiënter verwarmd.

Het voordeel van de Tonzon radiatorfolie is dat deze wordt aangebracht tegen de achterkant van de radiator. Hierdoor ziet u de folie niet, terwijl deze wel bespaart.


Makkelijk aan te brengen en onzichtbaar

De folie is makkelijk aan te brengen: u heeft niet meer nodig dan een vaatdoekje en een paar wasknijpers. De radiator hoeft niet van de muur. Dankzij de bijbehorende warmtebestendige dubbelzijdige tape blijft de folie tot in lengte van jaren keurig zitten. Ook belangrijk: u ziet er niets van.

 

 

Voordelen Tonzon radiator folie

 • De folie wordt achter op de radiator zelf bevestigd. Het zit altijd netjes en van de voorkant ziet u er niets meer van.
 • De radiatorfolie is relatief eenvoudig aan te brengen.
 • De energie die nodig is voor de grondstoffen, de productie, het transport en de montage bedraagt circa 0,1 m3 gas. Bij een slecht geïsoleerde buitenmuur heeft u de aankoopkosten en de milieukosten al in een winterdag terugverdiend. Bij goed geïsoleerde buitenmuren duurt dat iets langer: 1 tot 2 (winter)weken.
 • ’s Ochtends is uw kamer sneller warm omdat er geen warmte verloren gaat naar de buitenmuren.

 

Snel geld verdienen en het klimaat sparen

Bij een slecht geïsoleerde muur heeft u de TONZON radiatorfolie snel terugverdiend. MilieuCentraal gaat uit van een besparing van 10 m³ gas per m². Ook bij een goed geïsoleerde muur is het nog steeds zeer rendabel, dankzij de lage verkoopprijs van de TONZON-folie. Voor zover bekend is deze Nederlandse uitvinding het meest klimaat effectieve product ter wereld: De energie die nodig is voor de grondstoffen, de productie, het transport en de montage bedraagt circa 0,1 m3 gas, terwijl u hier jaarlijks een veelvoud aan bespaart.
Het is dus een eenvoudig en goedkoop begin voor uw streven om uw woning te verduurzamen en dus de energie rekening omlaag te brengen

 

Plaatsing radiatorfolie

Tonzon Radiatorfolie is de eerste radiatorfolie die achterop de radiator zelf kan worden geplakt. Effectief en keurig uit het zicht zonder de radiator te verwijderen dankzij de wasknijper truuk.

 1. Maak van de achterkant van de radiator het randje boven en onder schoon.
 2. Plak de temperatuurbestendige tweezijdige klevende tissuetape op de schoongemaakte randjes.
 3. Verzwaar de onderzijde van de folie met bijvoorbeeld enkele wasknijpers.
 4. Laat de folie achter de radiator zakken, terwijl men de rol afwikkelt.
 5. Plak de onderzijde vast en verwijder de wasknijpers. Trek vervolgens de folie strak en plak de bovenzijde vast. Snij met een mesje de folie door en plak de volgende baan. 

 

Specificaties

Afmetingen van een rol (l x b x h): 750 cm x 50 cm x 0.19mm
Totale oppervlakte per stuk: 3,75 m2

Inhoud van de verpakking

 • 7,50 meter x 0,5 meter radiatorfolie (ca. 2 tot 3 radiatoren)
 • Warmte bestendige dubbelzijdig tape
 • Instructie handleiding

Verzend informatie

Verzend informatie

Gratis verzending tot 31 kg met PostNL. Vanaf 31 kg schakelen we pallet-transport of een koerier in. Hiervoor vragen wij €50,00. Inspecteert u na ontvangst of alles in goede staat is aangekomen.

Meer informatie

Na verzending krijgt u een e-mail met een indicatie van levering. Bij pallets is helaas geen tijdvak-indicatie mogelijk. Nadat u een bestelling heeft gemaakt, ontvangt u de aankoopfactuur als pdf bijlage in de mail met de orderbevestiging.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Radiatorfolie

  Radiatorfolie

  20,-

  Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
  Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies