Terug

SpeedComfort Basic Radiatorventilator set

2 dagen

 • Leverbaar

De slimme radiator ventilator. Hij verhoogt de warmte overdracht en daarmee de efficiëntie. Bespaar tot 30% energie en verhoog het comfort.

65,95 59,95

Zet op verlanglijst

 • Gratis verzenden tot 31 kg TooltipPallets vanaf 31kg versturen kost €50,-.
 • Voorraadhoudend, dus meeste artikelen snel in huis.
 • Hoge prijs-kwaliteit verhouding
 • Persoonlijke support en hoge service
Placeholder9,3

500+ Beoordelingen

“Waardering door onze klanten”

Productomschrijving

SpeedComfort Basic Radiatorventilator set

De SpeedComfort is een slimme radiatorventilator die u helpt om te besparen op uw energie kosten en daarnaast zorgt voor meer comfort in huis.
U plaatst de ventilator op de verwarming, en verhoogt de radiator zijn warmte overdracht en daarmee de efficiëntie. Dit bereikt hij door een betere verdeling van de warme lucht door de ruimte. Dankzij de SpeedComfort kunt u tot wel 30% besparen op uw gasgebruik of andere verwarmingsbron.

De SpeedComfort is stil, verbruikt bijna geen energie, en is in een handomdraai te plaatsen.

Efficiëntere verwarming en meer comfort

Door de verhoogde warmteoverdracht is de ruimte sneller op temperatuur. Hierdoor hoeft deze minder lang verwarmt te worden en kan de ketel of warmtepomp dus sneller weer uit.

Door de betere verspreiding van de warmte lucht wordt de warme en koude lucht beter gemengd. Hierdoor ervaart u minder schommelingen in de temperatuur, wat uw gevoel van comfort verhoogd.

Lagere systeemtemperatuur

Wilt u gaan verwarmen op een lagere temperatuur? Bijvoorbeeld door gebruik te maken van verwarming middels een warmtepomp? Dit kan tot gevolg hebben dat uw huidige radiatoren dan niet meer over afdoende capaciteit beschikken om de ruimte behaaglijk te houden.

Indien u merkt dat uw huidige radiatoren het met de nieuwe aanvoer temperatuur niet redden om de ruimtes goed te verwarmen kunt u de Speedcomfort gebruiken om de warmte afgifte te verhogen. Hiermee zijn de oude radiatoren misschien wel weer in staat om voldoende comfort te geven.
Ook zullen laag-temperatuur convectoren op deze manier sneller een ruimte verwarmen.

Werking

De SpeedComfort gaat dankzij sensoren automatisch werken als de radiator 33 graden of warmer wordt, en stopt ook weer automatisch als de radiator afkoelt tot 25 graden. U hoeft niets in te stellen of in de gaten te houden.

De ventilator maakt nauwelijks geluid.

Plaatsing

De SpeedComfort Basic bevestigt u in een handomdraai tussen de twee platen van de radiator middels magneten. Klik en klaar. Dit kan zowel boven als onderin de verwarming.
Indien u een langere radiator heeft plaatst u voor optimale warmte overdracht meerdere exemplaren in serie, aangesloten op één voeding.

Let op: de ruimte tussen de platen van de radiator moet voor de SpeedComfort Basic minimaal 70 mm zijn. Voor dunnere radiatoren is de SpeedComfort Narrow beschikbaar.

Ontwerp

De SpeedComfort B is ontwikkeld voor montage uit het zicht, onder in de radiator. Neemt niet weg dat de SpeedComfort net zo goed functioneert als hij aan de bovenzijde tussen de platen van de radiator wordt geplaatst. Vaak hebben radiatoren aan de bovenzijde een rooster, waaronder de SpeedComfort aan het oog wordt onttrokken. Hou er wel rekening mee dat de hogere temperatuur aan de bovenzijde de levensduur van de ventilatoren enigszins kan beïnvloeden. 

Energieverbruik

De SpeedComfort gebruikt gemiddeld per jaar minder dan €0,16 aan stroom. Indien de SpeedComfort niet in bedrijf is, verbruikt u niets.

Mogelijke sets

We hebben verschillende ventilatorsets voor radiatoren met een verschillende breedte.
Let op: de ruimte tussen de platen van de radiator moet minimaal 70 mm zijn. Voor smallere radiatoren zijn er beugeltjes beschikbaar. Dezelfde SpeedComfort wordt dan de Narrow.

Mono set: €59,95
1x SpeedComfort
1x Adapter 12V, snoerlengte 1.80m
1x Externe thermostaatschakelaar met magneetbevestiging

Duo set: €104,50
2x SpeedComfort
1x Adapter 12V, snoerlengte 1.80m
1x Externe thermostaatschakelaar met magneetbevestiging
1x Koppelkabel 30 cm

Trio set: €149,95
3x SpeedComfort
1x Adapter 12V, snoerlengte 1.80m
1x Externe thermostaatschakelaar met magneetbevestiging
2x Koppelkabel 30 cm

Uitbreidingssets: €56,95

Een extra SpeedComfort, zonder voeding, met koppelkabel. Om bij langere radiatoren toe te voegen aan een Trio set.

Let op: de ruimte tussen de platen van de radiator moet minimaal 70 mm zijn. Voor smallere radiatoren zijn er beugeltjes beschikbaar. Dezelfde SpeedComfort wordt dan de Narrow.

1x SpeedComfort
1x Koppelkabel 30cm

Extra kenmerken

 • De SpeedComfort is een Nederlands product
 • De SpeedComfort wordt in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
 • De behuizing van de SpeedComfort is gemaakt van biobased materiaal. Er worden geen fossiele grondstoffen gebruikt

Downloads

Download de handleiding


Aarzel niet om meer informatie te krijgen over beschikbaarheid van de ventilator via [email protected]


Bespaar op de stookkosten en verhoog uw comfort met deze radiatorventilator

Verzend informatie

Verzend informatie

Gratis verzending tot 31 kg met PostNL. Vanaf 31 kg schakelen we pallet-transport of een koerier in. Hiervoor vragen wij €50,00. Inspecteert u na ontvangst of alles in goede staat is aangekomen.

Meer informatie

Na verzending krijgt u een e-mail met een indicatie van levering. Bij pallets is helaas geen tijdvak-indicatie mogelijk. Nadat u een bestelling heeft gemaakt, ontvangt u de aankoopfactuur als pdf bijlage in de mail met de orderbevestiging.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  SpeedComfort Basic Radiatorventilator set

  SpeedComfort Basic Radiatorventilator set

  65,95 59,95

  Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
  Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies