Thermostaat stekkerplug voor elektrische verwarming

De Plug-in thermostaat is ideaal in combinatie met apparaten die verwarmen of koelen. Afhankelijk van de temperatuur worden deze in- of uitgeschakeld.
Artikelnummer:
2700000039601
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Levertijd:
2 dagen
product-banner
€39,95
Incl. btw

De Plug-in thermostaat is ideaal in combinatie met elektrische apparaten die verwarmen of koelen, zoals stralingspanelen, radiatoren, ventilatoren en dergelijken. Door de gewenste kamertemperatuur in te stellen, zorgt de thermostaat dat het elektrische paneel op tijd aan gaat, maar ook op tijd weer uit. Bovendien kunt u warmtepanelen zo een vorstbeschermingsfunctie meegeven.

Energiebesparend en comfort verhogend!
In de Plug-in thermostaat kan direct een stekker worden gestoken van het desbetreffende apparaat. Het temperatuurbereik ligt tussen de 5˚C en de 35˚C en kan middels 2 knoppen knop ingesteld worden op de gewenste temperatuur.

Koelen
Door een instelling te wijzigen, kun je de thermostaat ook gebruiken om te koelen. Wanneer de temperatuur in de ruimte hoger wordt dan de ingestelde temperatuur, wordt het koelingsapparaat (bijvoorbeeld airco) direct ingeschakeld. Zo kun je de temperatuur constant houden.

Technische gegevens

  • Temperatuur bereik: 5 - 35 graden
  • Schakel gevoeligheid: ca. 1 graden
  • Aansluitspanning: 230V, 13A
  • Maximale belasting: 2990 Watt
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »