Terug

Thermostaat stekkerplug voor elektrische verwarming

2 dagen

  • Leverbaar

De Plug-in thermostaat is ideaal in combinatie met apparaten die verwarmen of koelen. Afhankelijk van de temperatuur worden deze in- of uitgeschakeld.

€ 39,95

Zet op verlanglijst

  • Gratis verzenden tot 31 kg Tooltip Pallets vanaf 31kg versturen kost €50,-.
  • Voorraadhoudend, dus meeste artikelen snel in huis.
  • Hoge prijs-kwaliteit verhouding
  • Persoonlijke support en hoge service
Placeholder 9,3

350+ Beoordelingen

“Waardering door onze klanten”

Product omschrijving

Thermostaat stekkerplug voor elektrische verwarming

De Plug-in thermostaat is ideaal in combinatie met elektrische apparaten die verwarmen of koelen, zoals stralingspanelen, radiatoren, ventilatoren en dergelijken. Door de gewenste kamertemperatuur in te stellen, zorgt de thermostaat dat het elektrische paneel op tijd aan gaat, maar ook op tijd weer uit. Bovendien kunt u warmtepanelen zo een vorstbeschermingsfunctie meegeven.

Energiebesparend en comfort verhogend!
In de Plug-in thermostaat kan direct een stekker worden gestoken van het desbetreffende apparaat. Het temperatuurbereik ligt tussen de 5˚C en de 35˚C en kan middels 2 knoppen knop ingesteld worden op de gewenste temperatuur.

Koelen
Door een instelling te wijzigen, kun je de thermostaat ook gebruiken om te koelen. Wanneer de temperatuur in de ruimte hoger wordt dan de ingestelde temperatuur, wordt het koelingsapparaat (bijvoorbeeld airco) direct ingeschakeld. Zo kun je de temperatuur constant houden.

Technische gegevens

  • Temperatuur bereik: 5 - 35 graden
  • Schakel gevoeligheid: ca. 1 graden
  • Aansluitspanning: 230V, 13A
  • Maximale belasting: 2990 Watt

Verzend informatie

Verzend informatie

Gratis verzending tot 31 kg met PostNL. Vanaf 31 kg schakelen we pallet-transport of een koerier in. Hiervoor vragen wij €50,00. Inspecteert u na ontvangst of alles in goede staat is aangekomen.

Meer informatie

Na verzending krijgt u een e-mail met een indicatie van levering. Bij pallets is helaas geen tijdvak-indicatie mogelijk. Nadat u een bestelling heeft gemaakt, ontvangt u de aankoopfactuur als pdf bijlage in de mail met de orderbevestiging.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Thermostaat stekkerplug voor elektrische verwarming

Thermostaat stekkerplug voor elektrische verwarming

€ 39,95