Terug

Vanwege drukte en omstandigheden zijn we donderdag (5 december) moeilijker bereikbaar en trager met emails. Orders worden wel gewoon verwerkt.

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Keukenboilers

Elektrische keukenboiler voor boven of onder het aanrecht, met een inhoud van 5, 10 of 15 liter

Filters

Keukenboilers

Eldom-close-in-boiler

Snel warm water in de keuken

Een keuken boiler is een compacte boiler, bedoeld om snel en zuinig water te verwarmen. Dit type boilers wordt meestal in de keuken toegepast. Met een keukenboiler hoeft u minder lang op warm water te wachten. Onze keukenboilers beschikken over het energie label B. Dat is energiezuiniger dan de gemiddelde Nederlandse boiler!

Eldom elektrische boilers

Wij leveren elektraboilers van het merk Eldom en kunnen deze aanbieden voor een scherpe prijs. Onze modellen van 5, 10 en 15 liter zijn eenvoudig te installeren. In ons assortiment  hebben wij zowel modellen voor boven of onder het aanrecht. Daarnaast leveren wij ook boilers met mengkranen. Ideaal voor een vakantiewoning of tuinhuisje.

Keukenboiler bestellen bij Groene Hoed Duurzaam

U kunt bij ons snel en gemakkelijk bestellen. Binnen twee dagen worden de producten bij u thuis bezorgd.  Al onze boilers beschikken over 2 tot 3 jaar garantie. Op onze blog leest u alles over de installatie van de boiler. Wilt u liever de installatie laten verzorgen? Geen probleem, wij helpen u graag.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies