Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Thermostaten om de vloerverwarming aan te sturen.

Met deze thermostaten kunt u uw elektrische vloerverwarming optimaal aansturen.

Filters

Thermostaten om de vloerverwarming aan te sturen.

Het is belangrijk om het juiste regelsysteem te kiezen om er zeker van te zijn dat het verwarmingssysteem efficiënt en gemakkelijk werkt. Met de thermostaat heeft u verwarmingsgemak dat u gewent bent. Verschil vloerverwarmingsgroepen kunnen via een centrale thermostaat aan de muur worden bedient.
Om de optimale verwarmingsoplossing te bieden hebben we diverse thermostaatregelaars, van eenvoudige, handmatige thermostaten tot de nieuwste, op afstand bedienbare smart-thermostaten.

Smart-Thermostaten

Nooit meer te hoeven denken aan het instellen van de temperatuur. Smart-thermostaten werken met smartphones om het huis automatisch te verwarmen tot de juiste temperatuur. Ze maken gebruik van de locatiediensten die ingebouwd zijn in smartphones om te berekenen hoe lang het duurt voordat de eigenaar thuis is om vervolgens de temperatuur juist in te stellen

Programmeerbare Thermostaten

Met programmeerbare thermostaten heb je de mogelijkheid om verschillende verwarmingsschema’s per dag in te stellen zodat je alle kamers nauwkeurig kunt verwarmen. De zelflerende functie geeft aan wanneer het systeem moet gaan draaien om de kamer tot de gewenste temperatuur te verwarmen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur