Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Betaalmethoden

Bestellen bij de Groene Hoed staat voor snel, gemakkelijk en vooral veilig betalen. U kiest zelf één van de onderstaande eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure. Wij werken samen met betaalprovider Sisow. Dit zijn veilige betaalsystemen, speciaal ontwikkeld voor webwinkels.

iDEAL

Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is de online betaalmethode voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

Sofort Banking

Sofort Bankingis de online betaalmethode voor onze Duitse klanten. Sofort Banking vereist geen registratie en is gemakkelijk te gebruiken.


Bankoverschrijving


 

Wanneer u een betaling wilt doen via een bankoverschrijving dient u er rekening mee te houden dat het enkele dagen kan duren voor het bedrag op onze rekening verschijnt. U wordt per email geïnformeerd wanneer wij het betaalde bedrag hebben ontvangen.
Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Overboeking.

U kunt het bedrag van uw order overmaken naar:

IBAN: NL76 INGB 0006 5167 61 
T.n.v.: Dominic Tegelbeckers (Green Hat Holland)

Vergeet niet in de omschrijving het ordernummer te vermelden zodat wij uw bestelling sneller kunnen verwerken.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies