Minigarden Irrigatiekit voor verticale modules

Irrigatie Kit om water te geven aan 27 planten / 9 Vertical modules. Geschikt voor handmatige of automatische bewatering via een drukspuit of watertimer.
Artikelnummer:
Vertical Irrigatie kit
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Levertijd:
2-3 werkdagen
product-banner
€25,95
Incl. btw

De Minigarden Vertical irrigatie set bestaat uit een druppelirrigatie systeem voor de bewatering van Vertical modules.

De set is geschikt voor het bewateren van maximaal 9 Vertical modules, met in totaal 27 planten. De bewatering gaat via microleidingen van 6.5 mm met druppelaars. Deze leidingen passen door de opening in het midden van de ronde clips van de Minigarden Vertical modules, en kunnen onzichtbaar worden weggewerkt.

Het systeem kan aangesloten worden op een drukspuit voor een eenvoudige en gelijkmatige bewatering van uw plantenwand. Voor nog meer gemak sluit u het aan op een watertimer of waterpomp, zodat de bewatering volledig automatisch gaat.

Eenvoudig te combineren

Tevens bestaat de mogelijkheid tot uitbreiding door verschillende configuraties aan elkaar te koppelen middels verbindingsstukken. U kunt op deze manier drie sets bij elkaar voegen, waardoor er maximaal 27 modules (en dus maar liefst 81 planten) eenvoudig bewaterd kunnen worden. Dit combineren van sets is ook mogelijk met de Corner irrigatie kits en de meststof doseerpomp, voor optimaal gebruikers gemak en planten gezondheid.

Downloads

 

Aarzel niet om meer informatie te krijgen over beschikbaarheid van de Minigarden via info@groenehoedduurzaam.nl


Irrigatie gemak voor uw verticale tuin

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »