Terug

Vanwege drukte en omstandigheden zijn we donderdag (5 december) moeilijker bereikbaar en trager met emails. Orders worden wel gewoon verwerkt.

 • Top producten voor scherpe prijzen
 • Veel op voorraad en snel leverbaar
 • Uitstekende service en verstand van zaken

Elektrische boiler van 150 liter

Elektrische boiler voor het leveren van warm water. De boiler heeft een inhoud van 150 liter en is geschikt voor een douche of bad.

Filters

Elektrische boiler van 150 liter
Deze 150 liter is geschikt voor de meeste huishoudens met een badkuip. Met dit model is er voor iedereen warm water! Neem een lekker warmbad in het weekend.

Na inmenging met koud water zorgt een volle 150 liter boiler ongeveer 378 liter warm water. Ter vergelijking: een bad gebruikt zo'n 150 liter en een douchebeurt ongeveer 90 liter water. Genoeg voor het hele gezin dus!

Verschillende modellen

De Groene Hoed Duurzaam heeft een fors assortiment aan elektrische boilers van 150 liter. Denk aan een horizontaal of verticaal model. We bieden ook boilers met warmtewisselaar of warmtepomp. Deze duurzame mogelijkheden zorgen ervoor dat u energie en geld kunt besparen!

Kenmerken van onze boilers:

 • Veilig: meervoudige beveiligingsmechanismes;
 • Lange levensduur door toepassing van zirkonium aan de emaillen coating en magnesium-anode;
 • Hoge isolatiewaarde van het vat, daardoor nagenoeg geen warmteverlies en minimaal stroomverbruik. 
 • Eenvoudige installatie met standaard aansluitingen. Weinig onderhoud.
Als de Nederlandse Eldom importeur zijn al onze boiler geschikt voor de Nederlandse markt en beschikken over een Nederlandse handleiding.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
  Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies