Terug

 • Top producten voor scherpe prijzen
 • Veel op voorraad en snel leverbaar
 • Uitstekende service en verstand van zaken

Campingboilers die op halve kracht kunnen werken

Ook warm douchen op een camping of boot? Kies een campingboiler van de Groene Hoed Duurzaam! Met een lager vermogen geniet u toch van warm water.

Filters

Campingboilers die op halve kracht kunnen werken

Warm water op de boot of de camping is heel prettig. Jammer genoeg is het stroomgebruik veelal beperkt. Daarom zijn elektrische boilers met een hoog (>2 kW) vermogen geen optie. Een geiser is onveiliger en gevoelig voor onderhoud. Daarom is de campingboiler de ideale oplossing!

Onze modellen

Groene Hoed Duurzaam heeft meerdere modellen aan campingboilers beschikbaar. Van Eldom is er de "Eureka"-lijn: deze variant is er in meerdere groottes. Deze modellen werken met 2 verwarmingselementen. Zo kunt de boiler op 1 element gebruiken, waardoor u slechts de helft van het vermogen gebruikt.

Het lagere elektrische vermogen
maakt deze boiler ook zeer geschikt om te combineren met zonnepanelen. Stel, u heeft dagelijks een overproductie van stroom op uw zonnepanelen en vindt het ongunstig om deze terug aan het net te leveren. U kunt deze elektriciteit gebruiken in uw elektrische Eureka boiler. Deze doet er langer over om water te verwarmen, en heeft minder vermogen nodig. Hierdoor kunt u overdag makkelijker uw reststroom aan wenden.

Kenmerken

 • Veilig: meervoudige beveiligingsmechanismes;
 • Twee droge warmte elementen
 • Lange levensduur door toepassing van zirkonium aan de emaillen coating;
 • Hoge isolatiewaarde van het vat, daardoor nagenoeg geen warmteverlies en minimaal stroomverbruik. 
 • Eenvoudige installatie met standaard aansluitingen. Weinig onderhoud.

Deze Eureka campingboilers zijn geproduceerd binnen de EU, en beschikken over de juiste CE-certificaten. Standaard met 3 jaar garantie (carry-in).

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur