Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Brennenstuhl

Filters

Brennenstuhl

De Brennenstuhl-groep is een internationale onderneming op het gebied van elektronica en elektrotechniek. Zij zijn daarin geslaagd dankzij hun voortdurend streven naar duurzame innovaties.

Sinds de oprichting in het jaar 1958 ontwikkelen hun ingenieurs en technici voortdurend nieuwe Ideeën en maken er nieuwe producten van ten dienste van ons cliënteel. Zij zorgen voor een voorsprong, die zij via nationale en internationale octrooien en beschermingsrechten veiligstellen en in intensieve samenwerking met hun commerciële partners voortdurend uitbouwen.

Hun hoogwaardige productgamma omvat naast toestellen voor stroomdistributie (o.a. kabelhaspels, kabelboxen en meervoudige stekkerdozen) ook toestellen voor overspanningsbeveiliging, domotica, beveiliging, verlichting. LED-Verlichting, LED-verrlichting met zonnecellen, mobiele oplossing met zonneënergie, bewegingsmelders, rookmelders en andere detectoren in zake beveiliging tegen brand en intoxicatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies