Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

E-group - Powerplus

Filters

E-group - Powerplus

E Group BV is een bedrijf dat reeds sinds 2005 actief is op het gebied van producten die gebruik maken van nieuwe vormen van energie ( de EU merken POWERplus en H2O Power_ en energiebesparende producten (het EU merk EcoSavers).

E Group BV was één van de eerste bedrijven die actief was op dit gebied; de markt voor deze producten stond bij de aanvang van de activiteiten nog in de kinderschoenen. Inmiddels heeft de markt zich doorontwikkeld en heeft E Group BV zich ontwikkeld als de marktleider op dit gebied in Europa en wellicht zelfs wereldwijd.

De producten onder POWERplus, H2O Power en EcoSavers merk worden wereldwijd verkocht, waarbij de belangrijkste afzetmarkten de landen van de EU betreft.

E Group BV ontwikkeld veel producten in eigen beheer; deze worden door E Group BV gepatenteerd en/of EU design geregistreerd. Gemiddeld wordt elke maand een nieuw product aan het programma toegevoegd.

E Group werkt met exclusieve distributeurs door geheel Europa. Daarnaast heeft E Group BVeen eigen vestiging in Wenzhou, China voor de ondersteuning in het verkoopproces.

E Group BV bezoekt de fabrieken waarmee ze samenwerkt en die voor haar produceren altijd zelf; alleen dan kan een goede indruk worden verkregen inzake de werkomstandigheden, kwaliteitscontrole en duurzaamheid in het productieproces. Waar nodig kan E Group BV verbeteringen voorstellen en - indien nodig - eisen.

E Group doneert ook producten aan eco energie projecten in ontwikkelingslanden via de POWERplus Foundation. Voor informatie over gerealiseerde projecten verwijzen wij graag naar de website van deze stichting, www.powerplusfoundation.org

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur