Terug

Vanwege drukte en omstandigheden zijn we donderdag (5 december) moeilijker bereikbaar en trager met emails. Orders worden wel gewoon verwerkt.

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

REMKO

Filters

REMKO

REMKO is een Duitse fabrikant van apparatuur voor klimaatbeheersing, verwarming en nieuwe energie met ruim 40 jaar ervaring.

De ontwikkeling van de kosten voor energie in de jaren zeventig leidde tot een markt die openstond voor nieuwe, zuinigere technische oplossingen. Precies het juiste moment voor het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve producten - en dus voor de oprichting van de firma REMKO. Het succes rechtvaardigde dit idee. Het oorspronkelijk ambachtelijke bedrijf groeide sneller dan verwacht uit, tot een industrieel opererende onderneming. Tegenwoordig is REMKO in Europa een van de grootste fabrikanten van producten op het gebied van klimaatbeheersing, verwarming en nieuwe energievormen.

Met deze uitdaging en het bewustzijn voor ogen dat kwaliteitsbewaking, eerste klas service en betrouwbaarheid de eerste vereisten voor een succesvolle toekomst zijn, gaan wij van REMKO er verder voor. Bij onze klanten staan wij bekend als vakkundig partner en probleemoplosser. Motor van deze ontwikkeling was en is de innovatieve kracht van REMKO.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies