Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Sol Expert

Filters

Sol Expert


De firma SOL-EXPERT group, gevestigd in Baindt bij Ravensburg, is een middelgrote onderneming, die in het jaar 1998 onder leiding van Christian Repky gestart is en zich sindsdien op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van modellen op zonne-energie en componenten voor de 1:87 modelbouw tot marktleider heeft ontwikkeld.

SOL-EXPERT group ontwikkelt en produceert, importeert en verkoopt door zonne-energie aangedreven design- en reclamemodellen, gelaserde in elkaar te steken bouwsets van hout en componenten voor de 1:87 modelbouw.

Doordat wij op het gebied van door zonne-energie aangedreven modellen een groot productassortiment aan mooie design-modellen, consumerproducten op zonne-energie, windturbinemodellen op zonne-energie en zelfs experimenteersets op zonne-energie aanbieden, kunnen de meest verschillende doelgroepen op een speelse manier in de wereld van de zonne-energie ingevoerd worden en dus ook nieuwe toegangen tot milieubewust denken en handelen gevonden worden!

Onze producten munten uit door geselecteerde materialen, een fraai gevormd design en een optimale prijs-prestatieverhouding. Door de allermodernste productietechniek passen de delen van de modellen precies in elkaar. Dit zorgt in combinatie met de detailgetrouwe bouwhandleidingen gegarandeerd voor veel plezier bij het opbouwen van onze modellen. Ons streven is, hierbij ook nog kennis over te dragen!

SOL-EXPERT group biedt de beste kwaliteit voor een voordelige prijs, attractieve oplossingen en nieuwe ideeën voor het spelen, knutselen, experimenteren, leren en decoreren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur