Terug

Reiniging-set ‘Pulipellet’ voor de Pelletkachel

ong 3 weken

  • Leverbaar

Reiniging-set geschikt voor diverse Pelletkachels. Inbegrepen: flexibele borstel (2m) en een metalen borstel met schraper.

€ 49,50

Zet op verlanglijst

  • Gratis verzenden tot 31 kg Tooltip Pallets vanaf 31kg versturen kost €50,-.
  • Voorraadhoudend, dus meeste artikelen snel in huis.
  • Hoge prijs-kwaliteit verhouding
  • Persoonlijke support en hoge service
Placeholder 9,3

500+ Beoordelingen

“Waardering door onze klanten”

Productomschrijving

Reiniging-set ‘Pulipellet’ voor de Pelletkachel

Pulipellet tools

  • Ergonomische handgreep van kunststof;
  • Flexibele staaf (2m) van glasvezel Ø0,8 mm;
  • 1 Nylon borstel Ø80mm;
  • 2-in-1 Metalen borstel met schraper;

 

Onderhoud van de pelletkachel is noodzakelijk

Ondanks dat de pelletkachel weinig onderhoud vereist. Is na verloop van tijd uw pelletkachel toe aan een eenvoudige schoonmaakbeurt.  Regelmatig onderhoud van uw installatie is belangrijk voor de levensduur en efficiëntie. Vervuiling van de kachel kan leiden tot een slechte verbranding, waardoor het rendement van uw pelletkachel verminderd. Tevens kan het gezondheidsklachten met zich mee brengen.

 

TIP: Wilt u meer leren over het onderhoud van de pelletkachel? Dan kunt u hier de Blog: “Onderhoud van de Pelletkachel” lezen.

 

Eenvoudig schoonmaken met de Pulipellet-set

Maak de schoonmaak van uw pelletkachel en rookgasafvoerleidingen snel en gemakkelijk, door de Pulipellet. Deze set bevat een flexibele staaf van glasvezel (2m), met een plastic borstel van Ø80 mm. Hiermee reinigt u eenvoudig de rookgaskanalen. Daarnaast zit er in de Pulipellet-set, een metalen borstel (met schraper). U kunt hiermee eenvoudig het vuil uit de verbrandingskamer halen.

 

Toepassing

U kunt uw pelletkachel zo vaak reinigen als u wilt. Daarnaast kan de Pulipellet niet alleen ingezet worden voor de schoonmaak en het onderhoud van de pelletkachel. Maar ook voor de reiniging van de schoorsteenpijp en uw hemelwaterafvoer.

Verzend informatie

Verzend informatie

Gratis verzending tot 31 kg met PostNL. Vanaf 31 kg schakelen we pallet-transport of een koerier in. Hiervoor vragen wij €50,00. Inspecteert u na ontvangst of alles in goede staat is aangekomen.

Meer informatie

Na verzending krijgt u een e-mail met een indicatie van levering. Bij pallets is helaas geen tijdvak-indicatie mogelijk. Nadat u een bestelling heeft gemaakt, ontvangt u de aankoopfactuur als pdf bijlage in de mail met de orderbevestiging.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Reiniging-set ‘Pulipellet’ voor de Pelletkachel

Reiniging-set ‘Pulipellet’ voor de Pelletkachel

€ 49,50

Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur