Menu
0
Top producten voor scherpe prijzen
Veel op voorraad en snel leverbaar
Uitstekende service
Verstand van zaken
2e Pinksterdag (20 mei) zijn wij helaas gesloten. Bestellingen worden een dag later verzonden.
12Jul2023
Draagbare zonnepanelen voor onderweg

Draagbare zonnepanelen voor onderweg

Door: W. ElshoffReacties: 0

Ik ben echt een zomermens, tot laat in de avond buiten genieten. Er is alleen 1 nadeel, buiten kan ik mijn telefoon niet opladen, en ik ben nou eenmaal graag bereikbaar. Ik besloot om het Powerplus Zonnepaneel – Chimp te testen. Deze heeft geen interne batterij maar laadt direct op wanneer het paneel in de zon ligt of staat. Het zonnepaneel heeft een zakje op de achterkant waar een snoertje in kan worden bewaard. Ook heeft het paneel een standaard waardoor deze schuin kan worden neergezet en 2 haken om het paneel mee op te hangen.

Ik heb de Chimp al meerdere keren gebruikt en ik ben er heel erg blij mee. Op de fiets in de fietskrat laad ik onderweg mijn telefoon op, in de tuin kan ik blijven appen zonder dat mijn batterij leeg is als ik erna de deur uit ga en ook op de boot kon ik foto’s maken en muziek luisteren en ondertussen blijft mijn telefoon opgeladen.

Het is wel ook een kwestie van verwachtingen, het opladen gaat niet zo snel als in een stopcontact. En bij intensief gebruik loopt de batterij alsnog heel langzaam terug. Ook moet het zonnepaneel echt in de volle zon staan of liggen. Maar ondanks deze aandachtspunten zit de Chimp standaard in mijn tas als ik in de zomer een dagje weg ga en ook voor mijn vakantie staat het zonnepaneel al bovenaan op mijn “niet vergeten” lijstje.  

Bekijk hier onze mobiele zonnepanelen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.
{literal} {/literal}