Terug

Vanwege drukte en omstandigheden zijn we donderdag (5 december) moeilijker bereikbaar en trager met emails. Orders worden wel gewoon verwerkt.

 • Top producten voor scherpe prijzen
 • Veel op voorraad en snel leverbaar
 • Uitstekende service en verstand van zaken

Elektrische boiler met digitale bediening

Elektrische boiler nodig, liefst met digitale bediening? Kies voor een Eldom model van de Groene Hoed Duurzaam. Zuinig en met een handige digitale bediening.

Filters

Elektrische boiler met digitale bediening

digitale elektrische boiler

Liever een elektrische boiler met digitale bediening? Bij de Groene Hoed Duurzaam bieden we ook deze opties aan. Zo kunt u de temperatuur zeer precies instellen!

Onze modellenbedieningspaneel elektrische boiler

Bij de Groene Hoed bieden we een aantal modellen elektrische boilers met digitale bediening. Deze modellen van Eldom hebben een digitale display met een aantal nieuwe functies. Denk aan een modus van uitgestelde start, Eco-functie en het nauwkeurig instellen van de temperatuur. Om energie te besparen wordt de waterverwarming geoptimaliseerd, dus dit zijn zuinige modellen.

Als de Nederlandse importeur van Eldom leveren wij uitsluitend boilers van dit merk. Eldom is een zeer betrouwbaar merk van hoge kwaliteit boilers die lang meegaan.

Kenmerken van de boiler:

 • Het merendeel direct uit voorraad leverbaar (2 werkdagen bezorging);
 • Geschikt voor de Nederlandse markt;
 • Alle boilers beschikken standaard over een inlaatcombinatie;
 • De boiler zijn uiterst duurzaam. De isolatie zorgt voor een minimum aan warmteverlies.

Voor elke toepassing kunnen wij u de juiste boiler leveren! Als u twijfelt over welke boiler voor u het beste is, aarzel dan niet om ons te bellen voor advies op +31(0) 10 261 3222.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
  Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies