Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Ecolink Solutions

Filters

Ecolink Solutions

Ecolink Solutions is opgericht door Nic Franssens en Michiel Franssens in 2009 om oplossingsgericht een link te maken tussen economie en ecologie. Als vader en zoon staan wij voor een werkelijk duurzame samenwerking, zowel binnen ons bedrijf als ook naar buiten naar de klant. Sinds de oprichting zijn wij op verschillende terreinen actief, strekkend van het ontwerp van een droogopstelling voor stookhout, het experimenteren met een houtvergasser, het uitvoeren van rookgasmetingen, het geven van stookadvies, het uitvoeren van verschillende haalbaarheidsstudies en natuurlijk de ontwikkeling en productie van de ABCAT houtrookfilter.

Voorafgaand aan het oprichten van Ecolink Solutions was Nic al ruim 25 jaar actief in de wereld van de milieutechniek. Hij heeft daar verschillende internationale projecten geïnitieerd, begeleid en deelgenomen aan verschillende tenders.

Voorafgaand aan het oprichten van Ecolink Solutions heeft Michiel veel ervaring opgedaan in verschillende vakgebieden voor en tijdens zijn studie International Business aan de Universiteit Maastricht.

In Ecolink Solutions bundelen Nic en Michiel hun krachten, kennis en ervaring voor een duurzame toekomst!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies