Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Campingboilers met lager vermogen

Campingboilers met lager vermogen

Campingboilers die op een lager vermogen kunnen werken.
Ook ideaal in combinatie met zonnepanelen

U wilt uw water op de boot of op de camping verwarmen. Helaas kunt u vaak beperkt stroom gebruiken. Elektrische boilers met een hoog vermogen (>2 kW) zijn dan geen optie. Hierdoor bent u vaak aangewezen op een geiser. Deze zijn onveiliger en onderhoudsgevoeliger dan elektrische boilers.
Onze campingboilers bieden uitkomst!

 

Deze Eldom Eureka boilers beschikken over 2 verwarmingselementen die los van elkaar kunnen worden ingeschakeld. Hierdoor kunt u de boiler op half vermogen laten werken, waardoor uw beperkte stroomgroepen niet overbelast worden. Zo gebruikt u bijvoorbeeld slechts 1 element van 800 Watt, in plaats van de volle 1600 Watt.

Het water zal er weliswaar iets langer over doen om te verwarmen, maar vanwege de opslagcapaciteit van het boilervat is dat in de meeste gevallen geen probleem. 

Het lage elektrische vermogen
maakt deze boiler ook zeer geschikt om te combineren met zonnepanelen. Stel, u heeft dagelijks een overproductie van stroom op uw zonnepanelen en vindt het ongunstig om deze terug aan het net te leveren. U kunt deze elektriciteit gebruiken in uw elektrische Eureka boiler. Deze doet er langer over om water te verwarmen, en heeft minder vermogen nodig. Hierdoor kunt u overdag makkelijker uw reststroom aan wenden.

Deze Eldom Eureka boiler heeft als bijkomend voordeel dat hij
extra goed beschermd is tegen kalkrijk en agressief water. Deze boilers zijn uitgerust met verwarmingselementen die niet in contact met het water komen. De verwarmingselementen worden geplaatst in droge kokers die zorgen voor de warmteoverdracht. Het ontwerp van de boilers zorgt zo voor minimale kalkafzetting. Dit garandeert een efficiënt verwarmen van water.
Bovendien beschikt de boiler over een anodetester zodat altijd de vinger aan de pols houdt.


Deze Eureka campingboilers zijn geproduceerd binnen de EU, en beschikken over de juiste CE-certificaten. Standaard met
3 jaar garantie. Nu verkrijgbaar bij de Groene Hoed Duurzaam.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies