Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Eenvoudig te plaatsen radiator booster

Eenvoudig te plaatsen radiator booster

Met een radiator booster verhoogt u de warmteoverdracht van uw radiator of convector. Ideaal voor wanneer de ruimte net niet warm wordt of bij laag temperatuur verwarming.

Geeft uw radiator net te weinig warmte?

Of wilt u de temperatuur van uw verwarmingssysteem omlaag brengen?
Een eenvoudige oplossing is het toepassen van een verwarmingsventilator. Hiermee haalt uw meer rendement uit uw bestaande systeem.
Door middel van de ventilator wordt de warmteoverdracht van uw radiator vergroot. U krijgt zo meer warmte uit uw paneel, die wordt afgegeven aan de kamer.

 

Eenvoudig toe te passen

De ventilator is geschikt voor zowel convectoren als radiatoren. Er zijn verschillende sets beschikbaar zodat er altijd een passende is voor uw systeem. De ventilator worden eenvoudig via een magneet of klem bevestigd. De voeding kan in het stopcontact. Klaar is kees.

Lees hier hoe u in 3 stappen energie gaat besparen.

 

Geef je radiator net dat extra zetje

Deze toepassing is ideaal voor ruimtes waar de radiator het net iets te zwaar heeft om alles warm te krijgen. De ventilator werkt als booster en zorgt er voor dat de radiator net wat meer warmte af geeft zodat u een comfortabele temperatuur krijgt.

 

Gasloos verwarmen met bestaande radiatoren

De meest (kosten)efficiënte manier van gasloos verwarmen is door middel van warmtepompen of restwarmte. Deze systemen werken op een laag temperatuur systeem. Dat betekent het verwarmingswater niet op 60-70 graden door uw radiator wordt gepompt, maar met 30-40 graden.

Het zou fijn zijn als u dan niet al uw radiatoren hoeft te vervangen. Daar waar de radiatoren in de nieuwe situatie net te weinig warmte afgeven, kunt u het comfortabel krijgen door middel van de verwarmingsventilator. Zo hoeft u niet alle bestaande radiatoren  te vervangen door laagtemperatuur modellen.

Gemakkelijk te verkrijgen

Wij hanteren ventilatoren van het merk Speedcomfort. Deze zijn zowel voor convectoren als radiatoren geschikt. We hebben sets voor smalle of brede exemplaren. Neem een kijkje is ons assortiment bij de Groene Hoed Duurzaam.  Na bestelling binnen een paar dagen bij u thuisbezorgd.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies