Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Onderzoek naar de gezondheidsvoordelen van klimaatmatten

Onderzoek naar de gezondheidsvoordelen van klimaatmatten

Onderzoek naar de gezondheidseffecten van de toepassing klimaatmatten en capillaire verwarmingssystemen.

Deze zomer ondersteunt Green Hat onderzoek naar de werking van klimaatmatten en capillaire verwarmingssystemen. Dit in de persoon van Alicia Richards.
Alicia is als student verbonden aan het Science in Public Health programma van de Gillings School of Public Health, en parttime werkzaam bij de Green Hat.

Het onderzoek is gericht op de effecten van de klimaatmatten op het gebied van luchtkwaliteit in ziekenhuizen:

“My research question is what are the health benefits of the capillary tube system. I have begun my research by looking at the risks of normal HVAC systems, and how the capillary tube system eliminates those health risks. I hope to learn specifically how Bluemat can improve air quality in hospitals. "

Zij doet haar onderzoek vanuit het Cambridge educatie programma 'Energy, Cleantech and Climate'. Voor een gedeelte van het onderzoek zal ze ook verschillende medische centra in Berlijn bezoeken waar de klimaatmatten zijn geïnstalleerd.

De resultaten van het onderzoek kunnen bijdragen aan een effectiever toepassen van verwarmingssystemen binnen scholen en ziekenhuizen, en een gezonder binnenklimaat!

Kijk hier voor meer informatie over de klimaatmatten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies