Terug

Vanwege drukte en omstandigheden zijn we donderdag (5 december) moeilijker bereikbaar en trager met emails. Orders worden wel gewoon verwerkt.

 • Top producten voor scherpe prijzen
 • Veel op voorraad en snel leverbaar
 • Uitstekende service en verstand van zaken

Warmtewisselaar voor op de houtkachel

Met een warmtewisselaar kunt u meer uit uw (hout)kachel halen! Meer warmte, minder stookkosten en hoog rendement. Bekijk het aanbod van de Groene Hoed Duurzaam!

Filters

Warmtewisselaar voor op de houtkachel
warmtewisselaar voor houtkachel

Geniet u regelmatig van de warmte van uw houtkachel? Met een warmtewisselaar kunt u nóg beter gebruik maken van de kachel. Ideaal voor in de koude winterdagen.

Werking

Een warmtewisselaar is een opzetstuk voor op een (hout)kachel. Deze plaatst u tussen de rookkanalen. Op deze manier wordt de warme lucht langs de extra buizen van de warmtewisselaar geleid. Daarmee wordt de restwarmte van uw kachel alsnog benut en verwarmt u uw ruimte nog beter.

Hoger rendement

Met een warmtewisselaar verhoogt u het rendement van uw kachel aanzienlijk. Daarnaast vermindert u op deze manier het stookmateriaal. Tot slot hoeft u minder gebruik te maken van andere bronnen voor verwarming, zoals de boiler of CV. Zo betaalt de warmtewisselaar zichzelf heel handig terug!

Uitstekende service

Bij Groene Hoed staat service hoog in het vaandel. Waarom bij ons bestellen?
 • Wij proberen binnen 2 werkdagen te leveren;
 • showroom met meerdere modellen ter bezichtiging en afhalen mogelijk;
 • uitstekende klantenservice;
 • een geweldig product!
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
  Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies