Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Installatie warmtepomp boiler in beeld uitgelegd

Installatie warmtepomp boiler in beeld uitgelegd

Overweegt u het installeren van een warmtepompboiler, maar vraagt u zich af wat hier bij komt kijken? Bekijk ons beeldverslag van de installatie van de ELDOM warmtepompboiler.

Wilt u kosteneffectief en gasloos water verwarmen?

Met de huidige ISDE subsidie van de overheid is de aanschafprijs van een warmtepompboiler niet veel hoger dan die van een reguliere elektrische boiler. Dit terwijl het stroomverbruik een factor 2,5 lager is. Hiermee kunnen de meeste huishoudens dus een behoorlijke besparing op hun verwarmingskosten realiseren. Lees verder om te zien hoe relatief eenvoudig u dit ook kunt doen voor uw woning.

De elektrische boiler warmt koud water op door de warmtepomp energie uit de buitenlucht te laten onttrekken. Daarnaast kan er worden teruggevallen op het elektrische warmte element als booster of bij extreme kou.

In Dordrecht heeft Wido Onnink (van installatiebedrijf ‘Onnink en Zn’ uit Barendrecht) de Eldom 120 liter warmtepompboiler met buitenunit geplaatst (HPS120).

We hebben een beeldverslag gemaakt om te laten zien hoe een warmtepompboiler installatie in zijn werk gaat.
In deze situatie is de boiler binnen gehangen waar hij de badkamer en keuken van warm water voorziet. De buitenunit is in de tuin geplaatst.

Het verslag laat de stappen zien van het plaatsen van de buitenunit, naar het ophangen van de boiler, tot aan alles verbinden en vacumeren.

Bekijk hier het beeldverslag


De tapwaterboilers zijn bij de Groene Hoed al verkrijgbaar vanaf €1250,00 euro. En dan krijgt u ook nog de ISDE subsidie (van momenteel €1100,00).   

Bekijk onze tapwater warmtepomp boilers op www.groenehoedduurzaam.nl


Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies