Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Systeem NIBE F2040

Lucht-warmtepomp warmtepompen systemen gebaseerd op de NIBE F2040 warmtepomp in combinatie met een VVM binnenunit

Filters

Systeem NIBE F2040

Wij bieden een breed scala aan combinatiemogelijkheden op basis van lucht/water warmtepompen van het merk NiBE. De diverse combinaties zijn ontwikkeld om de efficiëntie van de warmtepompen te optimaliseren en de hoogst mogelijke besparingen te realiseren.

Binnen de serie F2040 warmtepompen biedt NIBE diverse systeemconfiguraties voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Het formaat en de locatie van de woning en de warmtapwaterbehoefte bepalen welke systeemoplossing het meest geschikt is.

De NIBE F2040 warmtepomp is in het bijzonder geschikt voor woningen en is beschikbaar in capaciteiten van 8 kW, 12 kW en 16 kW.

De warmtepomp wordt gecombineerd met de complete alles-in-één binnenunit VVM. Deze zijn voorzien van energiezuinige, toerengeregelde A-label pompen en een geïntegreerd RVS boilervat of tapspiraal.

Als u een keuze heeft gemaakt of vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen op 06-44383423. Dan helpen we u en kunnen we een offerte opstellen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies