Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Vloerverwarming geschikt voor verschillende vloertypen

Prijswinnende oerdegelijke elektrische vloerverwarming. Beschikt over 2 verwarmingsstanden. Uitermate geschikt voor de toepassing in energiezuinige woningen.

Filters

Vloerverwarming geschikt voor verschillende vloertypen

Elektrische vloerverwarming

Verwarm efficiënt en toekomstgericht! Met de elektrische vloerverwarming, GREEN ELECTRIC MAT, verwarmt u op een moderne en betrouwbare manier uw huis. Dit gaat op basis van elektriciteit die u zelf duurzaam kunt opwekken.

De superdunne vloerverwarming komt in eenvoudig te plaatsen matten. Deze kunt u vervolgens afdekken met tegel, parket, tapijt of laminaat.

We hanteren elektrische vloerverwarming van het Duitse merk Hemstedt. Deze oerdegelijke fabrikant heeft een uiterst efficiënt systeem ontwikkeld, en heeft in zowel 2014 en 2016 de Duitse Industrieprijs gewonnen.

De elektrische vloerverwarming maakt gebruik van twee verwarming circuits. Deze zijn naast elkaar op de mat bevestigd en hebben elk een verwarmingsvermogen van 70 Watt. Zo heeft u dus de optie om vol te verwarmen, of op energie besparend half vermogen.

We hebben de volgende modellen in ons assortiment.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies