Terug

  • Top producten voor scherpe prijzen
  • Veel op voorraad en snel leverbaar
  • Uitstekende service en verstand van zaken

Houtvergasser

De BURNiT Pyroburn Alpha is een economische en ecologische houtvergasser die ontworpen is om huizen te verwarmen.

Filters

Houtvergasser

De BURNiT Pyroburn Alpha is een economische en ecologische houtvergasser die ontworpen is om huizen te verwarmen. De ketel is eenvoudig in gebruik en onderhoud. De PID regelaar controleert en regelt het verbrandingsproces doormiddel van de ventilatorsnelheid aan te passen. Dit leidt tot een optimaal rendement. De onderdruk ventilator zorgt ervoor dat de stookruimte nooit stinkt en elimineert samen met de rookgasklep rook tijdens het bijvullen.


Wat is houtvergassing?
Houtvergassing is een principe dat weinig te maken heeft met klassieke verbranding. Enkel het hout dat vergast neemt deel aan de verbranding, dus niet de hele houtvoorraad zoals bij normale verbranding. Een houtvergasser heeft steeds een voorraadkamer en een verbrandingskamer. In de voorraadruimte wordt een beperkte hoeveelheid zuurstof aan het hout toegevoegd waardoor het hout ontbindt in gas. Dit gas wordt naar de verbrandingskamer geleid, waar er opnieuw zuurstof aan wordt toegevoegd. Hierdoor gaat het gas ontbranden op een temperatuur van 1300° C in plaats van 700° C bij een normale verbranding .

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Green Hat Holland 9.3 / 10 - 270 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies